Ring til mig: 20 85 16 36

Om Catrine Louise

Jeg hedder Catrine og er uddannet kognitiv og transformativ coach fra Mindjuice – en uddannelse som er godkendt af verdens største uafhængige Coach-Organisation ICF. Derudover er jeg certificeret mindstrain behandler, som er en meget effektiv måde til at behandle eksempelvis stress.

Jeg kom til et sted i mit liv, hvor jeg var så træt og ked af de beslutninger, jeg tog for mig selv.
Jeg har altid set målet som helligt – når jeg bare nåede i mål, ville det hele blive godt. Det blev det bare aldrig.

Processen på vej til målet er det vigtigste, og det havde jeg glemt i min iver for at nå målet. Jeg kørte sur i tingene. Nissen fulgte med mig, jeg vidste bare ikke helt, hvordan han så ud, og jeg havde ingen ideer om, hvordan jeg kunne rykke mig fra den situation, jeg havde sat mig selv i.

Jeg opsøgte en coach, som åbnede mine øjne for, hvordan jeg kunne se tingene på en anden måde, og jeg blev klar over, hvilke mønstre jeg blev ved at cykle rundt i. WOW for en verden til forskel han gjorde for mig.

Det var som en åbenbaring for mig. Jeg har altid vidst, at jeg ville arbejde med mennesker. Nu havde jeg det. Når coaching kunne give mig så meget, så var det dét, jeg ville give videre til andre mennesker. Jeg måtte derfor uddanne mig til coach, så jeg kan støtte og hjælpe andre videre på lige nøjagtig deres rette vej.